Upozorenje

Demo dan s prezentacijom poslovnih ideja studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci

Filozofski fakultet u Rijeci i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci proveli su pilot program osposobljavanja studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci u poduzetničkim vještinama.

Studenti Filozofskog fakulteta učili su kako kreativnim načinom razmišljanja, poduzetništvom i inovacijama pokrenuti svoju ideju, unaprijediti društvo i bolje razumjeti izazove pokretanja i rasta poslovnog pothvata.
 

Pilot program se provodio tijekom travnja i svibnja u sklopu projekta Inno4YUFE te je privukao preko dvadeset studenata koji su se kroz vođene radionice, zadatke, primjere te razradu vlastite poduzetničke ideje upoznali sa sljedećim konceptima:
· Kako formulirati i odabrati poslovnu ideju
· Kako identificirati i razumjeti kupce i korisnike, njihove potrebe i okolnosti u kojima kupuju
· Koji su bitni elementi poslovnog modela
· Kako predstaviti vlastitu ideju
· Proces pokretanja poslovanja i osnove financijske pismenosti.

Program završava natjecanjem u prezentaciji poslovnih ideja (Demo danom) koje će se održati 20. svibnja u 12h u prostorima Filozofskog fakulteta u Rijeci (dvorana F-106). Svi sudionici će dobiti potvrde o sudjelovanju i ECTS bod (jedan, ali vrijedan), a najbolji timovi će osvojiti korisne nagrade.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Demo danu i podrže studente koji su vrijedno razvijali svoje poduzetničke ideje.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.