Upozorenje

Wings For Life World Run 2022.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Sveučilište u Rijeci - YUFE, Riječki Športski Sveučilišni Savez u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner pozivaju sve zainteresirane da se i ove godine priključe 6. izdanju humanitarne utrke Wings For Life World Run 2022. koja će se održati 8. svibnja 2022. na Čavlima (Rijeka). Utrka započinje točno u 13:00 sati.
 

Wings for Life World Run je jedinstveno iskustvo. To je globalna utrka koja okuplja trkačice i trkače te sudionike u kolicima diljem cijelog svijeta što znači da ćeš krenuti u istom trenutku kad i tisuće ljudi iz cijeloga svijeta.

Svim članovima UNIRI – YUFE Running Team – a bit će omogućen prijevoz autobusom na mjesto utrke, poklon, majica utrke i okrjepa u obliku sezonskog voća, izotonika i vode. ČlanUNIRI – YUFE RUNNING TEAM – a može biti svatko; student, djelatnik fakulteta, građanstvo.

Ako se još uvijek predomišljaš oko prijave, sjeti se da je to činiš za plemeniti cilj. Zato što 100% iznosa tvoje startnine bit će utrošeno na istraživanja kojima je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine.
 
KORACI ZA PRIJAVU U TIM :
1. Uplatite startninu
2. Zatim se prijavite u tim UNIVERSITY OF RIJEKA – YUFE RUNNING TEAM
3. Za prijevoz ili naknadno preuzimanje poklona se prijavite putem prijavnice na https://bit.ly/wfl2022
 
Pozovi prijatelje, preuzmi Wings for Life World Run aplikaciju i trči za one koji ne mogu!

 
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.