Upozorenje

Poziv na predstavljanje novog YUFE programa

Drage studentice i studenti, kolegice i kolege,

pozivamo vas da nam se pridružite na predstavljanju novog YUFE programa koje nudimo studentima, u srijedu, 13. travnja u 11 sati u prostoriji F-006 (prizemlje). Na ovome kratkom predstavljanju imat ćete prilike čuti detalje o tome kako se prijaviti za YUFE program i koje vas sve prilike očekuju nakon prijave, kao i postaviti sva potencijalna pitanja, neovisno o tome jeste li student ili nastavnik.
 

Ako volite učiti nove stvari, unaprijeđivati postojeće vještine i kompetencije, a uz to se želite baviti onime što volite te se družiti s mladima diljem Europe, pridružite nam se u novom YUFE Student Journey programu koji nudi sve navedeno! 

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u ovaj YUFE program koji vam pruža priliku da u skladu s vlastitim interesom i rasporedom pohađate online kolegije, koristite Erasmus+ mobilnost za razmjenu, učite nove jezike, stručno se usavršavate ili volontirate u zajednici na 9 europskih sveučilišta.

Prijave su otvorene preko YUFE virtualnog kampusa do 24. travnja ili do zaprimanja 60 prijava sa Sveučilišta u Rijeci, a jedini uvjet za prijavu jest da se koristite engleskim jezikom na B2 razini. 

Više informacija o YUFE Student Journey programu dostupno je ovdje, za sva pitanja molimo vas da pažljivo pročitate najčešće postavljena pitanja (FAQ), a u slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, pojašnjenja ili upute slobodno nam se javite se na: admission.yufe@uniri.hr.

 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.