Upozorenje

Poziv alumnima na sudjelovanje u obilježavanju Dana FFRI

Poštovane i drage kolegice, poštovani i dragi kolege,
 
obraćamo vam se kao bivšim studenticama i studentima našega Fakulteta te s velikim zadovoljstvom najavljujemo obilježavanje Dana Filozofskoga fakulteta u Rijeci koji će se održati 5. svibnja 2022. godine.
 
Uoči obilježavanja ovoga važnog dana dekan Filozofskoga fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Aleksandar Mijatović uputio je poziv za uključivanje u svečanost obilježavanja Dana Fakulteta. Nadamo se da će vas poziv našega dekana motivirati na aktivno sudjelovanje u obilježavanju Dana Fakulteta.
 

Dan Fakulteta vidimo kao izvrsnu priliku za organizaciju aktivnosti putem kojih bi se otvorio prostor za komunikaciju, razmjenu iskustava te stvaranje novih oblika suradnje između bivših, sadašnjih, ali i budućih studenata Filozofskoga fakulteta u Rijeci. Potičemo vas da iskoristite ovu priliku te se aktivno uključite. U tu svrhu smo pripremili online obrazac za iskaz interesa za sudjelovanje na Danu Filozofskoga fakulteta u Rijeci u kojem vam dajemo mogućnost da iznesete vaše ideje i željene načine sudjelovanja. Iskaze interesa prikupljat ćemo do 11. travnja 2022. godine te nakon toga prirediti konačni program obilježavanja Dana Filozofskoga fakulteta o kojemu ćemo vas pravodobno informirati. 
 
Okvirni program udruge Alumni FFRI u sklopu obilježavanja Dana Filozofskoga fakulteta u Rijeci obuhvaća sljedeće aktivnosti:
•       održavanje godišnje skupštine udruge Alumni FFRI
•       aktivno sudjelovanje alumni studenata (ovisno o iskazanom interesu)
•       neformalno druženje u atriju Fakulteta.
 
Sve aktivnosti planiraju se održati uživo, na Filozofskom fakultetu u Rijeci 5. svibnja 2022. u poslijepodnevnim satima, ako to epidemiološka situacija bude dozvoljavala. U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije planirane aktivnosti će se provesti putem neke od platformi za online komunikaciju.
 
Ako imate dodatnih pitanja ili prijedloga, obratiti nam se možete e-porukom na adresu:  alumni.ffri@uniri.hr
 
Veselimo se susretu u svibnju!
 
S poštovanjem i srdačan pozdrav

Udruga Alumni FFRI

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.