Upozorenje

Ukidanje @ffri.hr identiteta i prelazak na @uniri.hr elektronički identitet

Ukidanje @ffri.hr elektroničkog identiteta svih zaposlenika i studenata Filozofskog fakulteta planirano je za 18. listopada u 12:00 satiUkidanje @ffri.hr elektroničkog identiteta i prelazak na @uniri.hr elektronički identitet će provesti SRCE pri čemu zaposlenici i studenti Fakulteta neće morati poduzimati nikakve radnje.

Molimo još jednom sve zaposlenike i studente da provjere posjeduju li pristupne podatke za @uniri.hr elektronički identitet.
 

Na sve servise na koje ste se do sada logirali @ffri.hr elektroničkim identitetom (npr. Merlin, e-Građani i druge servise koji zahtijevaju autentikaciju s elektroničkim identitetom), od 18. listopada nakon 12:00 sati ćete se logirati @uniri.hr identitetom (npr. sve kolegije na Merlinu i podatke unutar pojedinih kolegija koje ste vidjeli nakon logiranja sa @ffri.hr identitetom vidjet ćete kada se logirate sa @uniri.hr identitetom – ništa se ne mora podešavati jer će SRCE sve odraditi automatski za sve zaposlenike i studente).
 
Nakon toga, sukladno Pravilniku o ustroju Autentikacijske i autorizacijske infrastrukture znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj - AAI@EduHr, svi zaposlenici i studenti Fakulteta će posjedovati samo @uniri.hr elektronički identitet.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.