Upozorenje

6. stručni skup projekta vršnjačkog mentoriranja „Kulturna i umjetnička baština Rijeke u kontekstu Primorsko-goranske županije“

U petak 16. travnja 2021. s početkom u 9:30 sati održava se online Stručni skup projekta vršnjačkog mentoriranja „Kulturna i umjetnička baština Rijeke u kontekstu Primorsko-goranske županije“.
 

Na skupu će biti predstavljeni rezultati istraživanja i zajedničkoga rada studentica 2. godine nastavničkog smjera diplomskog studija Povijesti umjetnosti, Filozofskog fakulteta u Rijeci i učenica Gimnazije „Andrija Ljudevit Adamić“ Rijeka, Prve riječke hrvatske gimnazije, Građevinske tehničke škole Rijeka i Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci. Teme izlaganja, poput Palače šećerane, Arhitekture secesije u Rijeci, Turske kuće i dr., vezane su uz kulturnu i umjetničku baštinu Rijeke. Jedan od ciljeva istraživanja bio je povezati riječku arhitekturu i baštinu uz srodne spomenike s područja Primorsko-goranske županije, koja, uz Filozofski fakultet u Rijeci sufinancira ovaj program.

Program skupa

Organizatori skupa su Centar za cjeloživotno obrazovanje Odsjeka za povijest umjetnosti, Filozofskog fakulteta u Rijeci i Međužupanijsko stručno vijeće za nastavnike likovne umjetnosti Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije.

S obzirom na ovogodišnju specifičnu zdravstvenu situaciju skup se održava online, na platformi Zoom. Svi zainteresirani mogu slušati izlaganja putem poveznice.
Meeting ID: 893 3134 3519
Passcode: 370030

 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.