Upozorenje

Poziv na predavanje dr. sc. Tatjane Bradare

Odsjek za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Rijeci poziva vas na gostujuće predavanje dr. sc. Tatjane Bradare Povijesne granične oznake na istarskom poluotoku - rekognosciranje i problemi zaštite.

Predavanje će se održati u okviru kolegija Osnove zaštite kulturne baštine putem platforme Microsoft Teams u petak, 16. travnja s početkom u 8:40 sati.
 

Svi zainteresirani za sudjelovanje izvan kolegija Osnove zaštite kulturne baštine predavanju se mogu pridružiti prethodnom prijavom Dori Križnik, demonstratorici 2. godine Preddiplomskoga studija povijesti umjetnosti (dkriznik@ffri.hr, kriznik.dora@gmail.com).

Dr. sc. Tatjana Bradara, muzejska savjetnica Arheološkog muzeja Istre iz Pule diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zadru Povijest i teoriju umjetnosti i Arheologiju. Magistrirala i doktorirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Bavi se proučavanjem novovjekovne arheologije. Njezin znanstveni interes najvećim je dijelom vezan uz istraživanje glazirane keramike i graničnih oznaka. Autorica je više stručnih i znanstvenih tekstova kao i izložbi. Sudjelovala je na mnogobrojnim arheološkim istraživanjima.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.