Upozorenje

Poziv na predavanje Vlatke Lemić o digitalizaciji arhivske građe, digitalnoj humanistici i digitalnom muzeju

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na gostujuće predavanje Vlatke Lemić u srijedu, 16. prosinca 2020. s početkom u 18:00 sati putem MsTeams platforme na temu „Digitalizacija arhivske građe, digitalna humanistika i digitalni muzej“.

Dr. sc. Vlatka Lemić voditeljica je Središnjeg ureda za arhivsku građu Sveučilišta u Zagrebu, arhivska savjetnica i aktivni sudionik raznih stručnih i međunarodnih projekata i inicijativa vezanih uz korištenje i digitalizaciju kulturne baštine. Potpredsjednica je ICARUS-a i predsjednica ICARUS Hrvatska, članica Izvršnog vijeća EURBICA-e i EGSAH-a, stručnih tijela ICA-e, TMO ambasadorica i članica Savjetodavnog vijeća Europeane.

Predavanje organizira Odsjek za povijest i Odsjek za povijest umjetnosti, a održava se u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile) financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

Predavanju možete pristupiti putem poveznice.

Radujemo se Vašem dolasku.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.