Upozorenje

Natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomsko/diplomsko i studijsko usavršavanje u Republici Makedoniji u ak. god. 2017./2018.

Na temelju Programa suradnje u području znanosti, tehnologije i obrazovanja između Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i Ministarstva obrazovanja i znanosti Republike Makedonije, potpisanog 23. veljače 2015. godine, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuju natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomsko/diplomsko i studijsko usavršavanje u Republici Makedoniji u akademskoj godini 2017./2018.
 

1. Jedna (1) stipendija za redoviti preddiplomski/diplomski studij iz područja makedonskog jezika i književnosti (u trajanju 1 akademske godine)
2. Stipendije za studijske boravke u svim područjima znanosti, u pojedinačnom trajanju od 1 do 2 mjeseca (ukupno 8 mjeseci)
3. Dvije (2) stipendije za sudjelovanje u radu ljetne škole makedonskog jezika na Ohridu.

Korisne upute za pripremu prijavne dokumentacije možete pronaći ovdje.

Prijavi također treba priložiti jedan primjerak otisnutoga ispunjenog on-line obrasca na hrvatskome jeziku koji je dostupan ovdje.

Krajnji rok prijave:10. travnja 2017. g.

Popunjene prijavne obrasce i popratnu dokumentaciju (original i dvije kopije na makedonskom ili engleskome jeziku) potrebno je poslati u tri primjerka (osim on-line obrasca na hrvatskome jeziku, koji se šalje u jednom primjerku) na adresu:
AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Frankopanska ul. 26
10 000 Zagreb
s naznakom: „Za stipendije Vlade Republike Makedonije“
 
Vrsta natječaja: Bespovratna sredstva
Tema/sektor: Obrazovanje
Datum otvaranja natječaja: 27.03.2017.
Rok za prijavu: 10.04.2017.
Prijavitelji: Fizičke osobe

 

Natječajna dokumentacija: Preuzmite datoteku

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.