Upozorenje

Još 5 dana traje natječaj za financiranje studentskih projekata u 2022. – SZSUR & SKC

Studenti i studentice prijavljuju se pristupom aplikaciji na www.natjecaj.uniri.hr koja sadrži sve kategorije projekata, one koje provodi Studentski zbor te Studentski kulturni centar. Natječaj za programe iz kulture i umjetnosti provodi SKC, a sve ostale kategorije provodi SZSUR. Potrebno je pažljivo proučiti kategorije, odabrati kategoriju kojoj pripada vaš projekt i prijaviti se za financiranje.

Detaljnije informacije: SKC i SzSUR.

A za što uspješnije prijave, SKC je jučer održao online edukaciju (snimka i smjernice nalaze se na mrežnoj stranici), dok je za sutra planirana radionica u organizaciji Studentskog zbora (poveznica na najavu te na FB događaj).

OBAVIJEST O POSTUPKU VREDNOVANJA NASTAVE ZIMSKOG SEMESTRA

Vrednovanje nastave na predmetima zimskog semestra provodi se on-line preko aplikacije "Studomat“ od 17. siječnja do 25. veljače 2022. Ispunjavanju ankete u zadnja dva tjedna nastave studenti mogu pristupiti za vrijeme nastavnog sata preko svojih mobitela, u dogovoru s predmetnim nastavnicima. Studenti mogu pristupiti anketama i izvan nastave kao što je i inače predviđeno u vrijeme prijave ispita.

Upute

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE KOJI PLAĆAJU PARTICIPACIJU ZA AK. GOD. 2021./2022.

S obzirom da je rok dostavljanja potvrda o uplati 2. rate participacije za ak. god. 2021./2022. Studentskoj službi istekao 2. prosinca 2021. podsjećamo još jednom studente na tu obvezu. Ako to do danas još nisu učinili,studenti su obvezni Studentskoj službi potvrde mailom (emaric@ffri.uniri.hr) ili osobno dostaviti najkasnije do petka, 14. siječnja 2022. Onim studentima koji to ne učine u navedenom roku bit će onemogućen pristup odn. prijava na studomatu.

Obavijest o natječaju za financiranje studentskih programa u 2022. godini

Otvoren je natječaj za financiranje studentskih programa u 2022. godini! Natječaj za programe iz kulture i umjetnosti provodi SKC, a sve ostale SZSUR. Ukupna sredstva koja se raspoređuju iznose 520.000,00 kn. Natječaj je otvoren do 25. siječnja 2022. u 23:59:59 sati. 

 Prijave možete predati na www.natjecaj.uniri.hr.

Odluka Senata o dodjeli stipendija za izvrsnost u 2021./2022. ak. god.

Sveučilište u Rijeci objavilo je Odluku Senata Sveučilišta u Rijeci o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2021./2022. ak. god.

Opširnije...

Erasmus Natječaj za Blended Intensive Program (BIP) u 2021./2023.

Sveučilište u Rijeci 21. prosinca 2021. raspisuje Erasmus Natječaj za mobilnost studenata u okviru Blended Intensive Programa (BIP-a) u 2021./ 2023.

Natječaj je otvorenog tipa. Prijave na natječaj podnose se isključivo elektroničkim putem klikom na poveznicu PRIJAVA zaključno do 1. lipnja 2023., odnosno dok se ne utroše sredstva.

BIP se može realizirati u razdoblju od 01. veljače 2022. do 31. listopada 2023.

Opširnije...

Dopunskih studentski izbori FFRI – Rezultati ponovljenoga glasovanja

Izborno povjerenstvo za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci temeljem zapisnika (Obrazac 3.) donijelo je odluku o rezultatima izbora i izabranim predstavnicima.

Cijepljenje protiv COVID-19 za studente na Kampusu

Cijepljenje protiv COVID-19 za studente koji su se javili tajnicima svojih odsjeka bit će organizirano tijekom siječnja 2022. u studentskoj ambulanti na Kampusu. Studenti će dobiti poziv za određeni termin.

Studenti koji se do sada nisu prijavili za cijepljenje protiv COVID-19 na Kampusu, a žele se u siječnju 2022. (nakon datuma početka nastave) u studentskoj ambulanti na Kampusu cijepiti protiv COVID-19 (bilo kojom dozom cijepiva), trebaju se javiti tajnicima svojih odsjeka najkasnije u utorak, 21. prosinca 2021.

Osmisli vizualni identitet Doktorske škole UNIRI

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija raspisuje Natječaj za izradu vizualnog identiteta – logotipa Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci. Natječaj je otvoren za sve studentice i studente Sveučilišta u Rijeci, neovisno o razini studija. Predmet ovog natječaja je dizajn logotipa i izrada prepoznatljivog vizualnog identiteta Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci (u daljnjem tekstu: DŠ UNIRI).
 
Logotip i vizualni identitet će se upotrebljavati na svim promidžbenim materijalima (memorandum, plakati, letci, brošure, monografije, mrežne stranice i dr.), kojima će DŠ UNIRI dobiti na prepoznatljivosti i uočljivosti.
 
Odabranom autoru najboljeg logotipa i vizualnog identiteta dodjeljuje se novčana nagrada u iznosu 5.000,00 kn bruto.
 
Radove je potrebno dostaviti do 31. siječnja 2022.

Izjava o autorstvu

Odluka o određivanju dana ponavljanja glasovanja za izbor studentskih predstavnika

Odluka o određivanju dana ponavljanja glasovanja za izbor studentskih predstavnika u I. izbornoj jedinici – preddiplomski studiji koje će se održati u ponedjeljak, 20. prosinca 2021. od 08:00 – 20:00 sati.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.