Upozorenje

50 tečajeva za studente za 50 godina Srca

Obrazovna akcija Sveučilišnog računskog centra povodom 50. rođendana kojom se studentima omogućava besplatno pohađanje tečajeva za koje se inače plaća naknada, više na poveznici – Od Srca znanje na dar.

Raspisani natječaji za dekanove nagrade

Filozofski fakultet u Rijeci raspisao je natječaje za dodjelu dekanovih nagrada za ak. god. 2019./2020.

Prijave za Dekanovu nagradu za izvrsnost, Nagradu studentu volonteru godine, Nagradu za studentski aktivizam i Nagradu najuspješnijem studentu s invaliditetom treba dostaviti na adresu e-pošte nagrade.studenti@ffri.uniri.hr do utorka, 27. travnja 2019. do 12 sati.

Prijavni obrazac

Odluka o online nastavi od 26. travnja do 11. lipnja 2021.

Odluka

FOND za studente iz potresom pogođenih područja

Sveučilište u Rijeci raspisalo je DRUGI Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima.

Dobitnici stipendija za izvrsnost i Fonda Aleksandar Abramov

Na mrežnim stranicama Sveučilišta objavljene odluke Senata s dobitnicima stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci i stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" u 2020./2021. ak. god.

Opširnije...

Rektorova nagrada za izvrsnost

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za izvrsnost u ak. godini 2020./2021. Predlagatelj je Filozofski fakultet, a s obzirom na raznovrsnost naših studija potrebno je da studenti koji se kandidiraju prilože i preporuku odsjeka.

Dodatni je kriterij za Rektorovu nagradu za izvrsnost, uz one osnovne koje propisuje Sveučilište u Rijeci da je:
- student preddiplomskoga studija do 30. rujna 2020. godine tijekom studija ostvario najmanje 120 ECTS bodova,
- student diplomskoga studija do 30. rujna 2020. godine tijekom studija ostvario najmanje 60 ECTS bodova.

Prijave za Rektorove nagrade za izvrsnost treba dostaviti na nagrade.studenti@ffri.uniri.hr do ponedjeljka, 12. travnja 2021. godine do 13,00 sati kako bi Povjerenstvo Filozofskoga fakulteta moglo izvršiti selekciju i dostaviti Sveučilištu kandidata/kandidatkinju za Rektorovu nagradu za izvrsnost.

Kriteriji za Rektorovu nagradu za izvrsnost

START IT UP, KONFERENCIJA, NATJEČAJ, EDUKACIJA I IZAZOV

Start It Up 2021.

Natječaji za Rektorove nagrade

Sveučilište u Rijeci raspisalo je 5 natječaja za dodjelu rektorovih nagrada: Rektorova nagrada za volontera godine, Rektorova nagrada za studentski aktivizam, Rektorova nagrada za studentski projekt, Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad i Rektorova nagrada za sport.

S obzirom na to da je Filozofski fakultet predlagatelj za četiri nagrade: Rektorovu nagradu za volontera godine, Rektorovu nagradu za studentski aktivizam, Rektorovu nagradu za studentski projekt i Rektorovu nagradu za sport, prijave i popratna dokumentacija trebaju se dostaviti e-poštom na nagrade.studenti@ffri.uniri.hr najkasnije do četvrtka, 8. travnja 2021. godine u 12:00 sati. Kandidati će biti obaviješteni o ishodu natječaja u petak, 9. travnja 2021. godine u 12:00 sati. Potpisani obrazac predlagatelja (Filozofskoga fakulteta) i prijavnu dokumentaciju kandidati podnose na Sveučilište u Rijeci isključivo elektroničkim putem zaključno do ponedjeljka, 12. travnja 2021. u 12:00 sati.

Prijave na Natječaj za Rektorovu nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad vrše se online na SharePoint portalu Sveučilišta u Rijeci.

Informacije o Rektorovim nagradama dostupne su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci na kojima su objavljeni navedeni natječaji.

Vijest o otvorenom natječaju Fonda SIZIF

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisali su natječaj Fonda SIZIF za potporu znanstveno-istraživačkih djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci.

Odluka o izvedbi nastave

Odluka

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.