Upozorenje

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA UPIS U 1. GODINU DIPLOMSKIH STUDIJA – AK. GOD. 2021./2022.

Tekst natječaja može se pročitati ovdje.

Poziv na radionicu „Kojim putem krenuti?“

Studentski centar Rijeka u suradnji s Uredom za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra organizira radionicu „Kojim putem krenuti?“. Pozivaju se svi studenti/ce da se prijave na radionicu i saznaju više o procesima donošenja odluka i najčešćim pogreškama, ali i osvijeste vlastiti stil donošenja odluka. Uz to, moći će se upoznati s tehnikama koje će im pomoći u donošenju boljih odluka te ostvarenju karijernog uspjeha!

Radionica će se održati 17. lipnja u 17:00 sati, online putem ZOOM platforme. Prijave na radionicu su obavezne na poveznici https://bit.ly/kojimputem.

Odluka o načinu održavanja ispita

Odluka o načinu održavanja ispita

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE

Obavještavaju se studenti da će se radi tehničkih problema za prijavu na studomat morati i dalje koristiti AAI@ffri.hr korisničkim podacima (izuzetak su studenti 1. godine preddiplomskih studija koji imaju isključivo AAI@uniri korisničke podatke).

Studenti koji iz raznih drugih razloga trebaju AAI@uniri.hr račun, a izgubili su dokumentaciju dobivenu pri upisu u 1. godinu preddiplomskoga studija, mogu detaljnije informacije o postupku njihovog ponovnog izdavanja pronaći ovdje.

Student si Sveučilišta u Rijeci – prijavi se za cijepljenje

Studenti Sveučilišta u Rijeci imaju mogućnost prijaviti se za cijepljenje u Rijeci s kojim će se započeti krajem svibnja odnosno početkom lipnja i trajat će kroz ljetne mjesece.

Opširnije...

OBAVIJEST O PROMJENI NAČINA PRIJAVE NA STUDOMAT

Prijava na studomat sada je moguća isključivo korištenjem AAI@uniri korisničkoga računa.

Detaljne informacije studenti mogu pročitati ovdje.

SPIRI 2021: Zavirimo unutra: čime se bave klinički i organizacijski psiholozi?

SPiRi je regionalni susret studenata psihologije - trodnevni događaj koji se održava svake dvije godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Susret organizira Udruga studenata psihologije Psirius.

Ovogodišnji SPiRi održat će se od 13. do 15. svibnja 2021. godine, a tema susreta je „Zavirimo unutra: čime se bave klinički i organizacijski psiholozi?“.
 

Opširnije...

OBAVIJEST O PRIVREMENOJ NEDOSTUPNOSTI STUDOMATA

Obavještavaju se studenti da od danas, 13. svibnja do ponedjeljka, 17. svibnja 2021. pristup studomatu neće biti moguć. U slučaju potrebe za korištenjem istoga (radi preuzimanja potvrda i sl.) studenti se mogu obratiti djelatnicima Studentske službe.

Erasmus Natječaj za STUDIJSKI BORAVAK u 2021./2022.

Sveučilište u Rijeci 17. svibnja 2021. raspisuje Erasmus Natječaj za studijski boravak u ljetnom semestru 2021./2022.

Opširnije...

Međunarodna parlamentarna stipendija Republike Njemačke

Njemački savezni parlament poziva svake godine mlade visokokvalificirane i politički angažirane ljude iz Hrvatske za sudjelovanje na programu Međunarodne parlamentarne stipendije (IPS). Okosnica programa je tromjesečna praksa u uredu jednog zastupnika, tijekom koje stipendisti imaju prilike steći uvid u rad Bundestaga.

Također, sastavni dio programa su predavanja i seminari na berlinskim sveučilištima i u političkim zakladama te umrežavanje s više od 120 drugih stipendista iz 50 zemalja.

Program počinje 1. ožujka 2022. i završava 31. srpnja 2022. Rok za prijavu na natječaj je 31. srpnja 2021. Uvjeti prijave su: politička i društvena angažiranost, završen studij, rođen/rođena nakon 1. ožujka 1992. te vrlo dobro poznavanje njemačkog jezika (najmanje razina B2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike).

Više informacija o stipendiji možete pronaći na web-stranici Njemačkog veleposlanstva u Zagrebu.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.