Upozorenje

Poziv alumnima na sudjelovanje u obilježavanju Dana FFRI

Poštovane i drage kolegice, poštovani i dragi kolege,
 
obraćamo vam se kao bivšim studenticama i studentima našega Fakulteta te s velikim zadovoljstvom najavljujemo obilježavanje Dana Filozofskoga fakulteta u Rijeci koji će se održati 5. svibnja 2022. godine.
 
Uoči obilježavanja ovoga važnog dana dekan Filozofskoga fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Aleksandar Mijatović uputio je poziv za uključivanje u svečanost obilježavanja Dana Fakulteta. Nadamo se da će vas poziv našega dekana motivirati na aktivno sudjelovanje u obilježavanju Dana Fakulteta.
 

Opširnije...

Udruga Alumni Filozofskoga fakulteta u Rijeci

Udruga Alumni Filozofskoga fakulteta u Rijeci (ALUMNI FFRI) osnovana je 13. lipnja 2019. godine s ciljem povezivanja i međusobne suradnje različitih generacija diplomiranih studenata* Filozofskog fakulteta u Rijeci te promicanja ugleda riječkog Filozofskog fakulteta u Hrvatskoj i šire. Ovdje možete preuzeti Statut udruge, a ovdje pročitati više o Osnivačkoj skupštini.

Osnovni ciljevi Udruge su povezivanje obrazovanja i znanosti s tržištem rada, povezivanje diplomiranih studenata s matičnim fakultetom, upoznavanje sadašnjih studenata s primjerima dobre prakse, suradnja s pravnim subjektima u kojima rade bivši studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci, poticanje i razvijanje cjeloživotnog obrazovanja članova te aktivno propitivanje društvene zbilje i odnosa u društvu.

Rad Udruge je javan. Članovima Udruge Alumni FFRI mogu postati bivši studenti koji su završili studij na Filozofskom fakultetu u Rijeci i njegovim pravnim prednicima (Viša stručna pedagoška škola, Pedagoška akademija, Visoka industrijsko-pedagoška škola, Fakultet industrijske pedagogije i Pedagoški fakultet).

Pozivamo Vas da se pridružite Udruzi Alumni FFRI, a to možete učiniti popunjavanjem on-line pristupnice za članstvo u Udruzi ili preuzimanjem tiskanog primjera pristupnice koju je potrebno popuniti i skeniranu dostaviti na e-mail adresu alumni.ffri@uniri.hr.

* Pojmovi u ovom tekstu navedeni u gramatičkom obliku muškog roda ravnopravno se odnose na osobe oba spola.
 Čestitka Robertu Ferlinu na nagradi Zlatni studio.

S osobitim veseljem primili smo vijest da je Robert Ferlin osvojio nagradu Zlatni studio za najbolji radijski glas godine. Kao predsjedniku Udruge Alumni FFRI, upućujemo mu iskrene čestitke na ovom priznanju!

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.