Upozorenje

Udruga Alumni Filozofskoga fakulteta u Rijeci

Udruga Alumni Filozofskoga fakulteta u Rijeci (ALUMNI FFRI) osnovana je 13. lipnja 2019. godine s ciljem povezivanja i međusobne suradnje različitih generacija diplomiranih studenata* Filozofskog fakulteta u Rijeci te promicanja ugleda riječkog Filozofskog fakulteta u Hrvatskoj i šire. Ovdje možete preuzeti Statut udruge, a ovdje pročitati više o Osnivačkoj skupštini.

Osnovni ciljevi Udruge su povezivanje obrazovanja i znanosti s tržištem rada, povezivanje diplomiranih studenata s matičnim fakultetom, upoznavanje sadašnjih studenata s primjerima dobre prakse, suradnja s pravnim subjektima u kojima rade bivši studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci, poticanje i razvijanje cjeloživotnog obrazovanja članova te aktivno propitivanje društvene zbilje i odnosa u društvu.

Rad Udruge je javan. Članovima Udruge Alumni FFRI mogu postati bivši studenti koji su završili studij na Filozofskom fakultetu u Rijeci i njegovim pravnim prednicima (Viša stručna pedagoška škola, Pedagoška akademija, Visoka industrijsko-pedagoška škola, Fakultet industrijske pedagogije i Pedagoški fakultet).

Pozivamo Vas da se pridružite Udruzi Alumni FFRI, a to možete učiniti popunjavanjem on-line pristupnice za članstvo u Udruzi ili preuzimanjem tiskanog primjera pristupnice koju je potrebno popuniti i skeniranu dostaviti na e-mail adresu alumni.ffri@uniri.hr.

* Pojmovi u ovom tekstu navedeni u gramatičkom obliku muškog roda ravnopravno se odnose na osobe oba spola.
 Čestitka Robertu Ferlinu na nagradi Zlatni studio.

S osobitim veseljem primili smo vijest da je Robert Ferlin osvojio nagradu Zlatni studio za najbolji radijski glas godine. Kao predsjedniku Udruge Alumni FFRI, upućujemo mu iskrene čestitke na ovom priznanju!

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.