Upozorenje

Vijesti i događanja

Važna obavijest za studente oko upisa u više godine studija

Molimo studente da putem ISVU sustava provjere jesu li im u sustav upisani svi kolegiji koji su tijekom akademske godine 2017./2018. trebali biti upisani. U slučaju da u Vašem popisu upisanih predmeta uočite da neki nedostaje, molim da se hitno javite u Studentsku službu kako bi se uočeno stanje ispravilo.

Također, molimo da provjerite jesu li Vam upisane sve ocjene koje ste polaganjem ostvarili tijekom akademske godine 2017./2018. Ukoliko uočite da neka ocjena nije upisana, molimo Vas da se hitno javite tajnici/tajniku Vašega Odsjeka.

VAŽNA NAPOMENA: Kako će za potrebe upisa u više godine studija u rujnu biti korištene isključivo službene e-mail adrese studenata (e-mail adrese s nastavcima @ffri.hr odnosno @uniri.hr) molimo Vas da provjerite možete li pristupiti e-mailovima koji se šalju na te e-maila adrese. Svi podaci potrebni za upise biti će dostavljani isključivo putem službenih e-mail adresa te će se smatrati da je e-mail primljen odnosno da je student/ica zaprimio/la sve obavijesti čim sustav potvrdi da je e-mail isporučen.

 
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.