Upozorenje

Vijesti i događanja

Poziv na humanitarnu proslavu 8. rođendana Radio Sove - "Za Patriciju"

Najpoznatiji riječki studentski radijski program – Radio Sova obilježava osam godina postojanja 3. veljače u Omladinskom Kulturnom Centru Palach u 21:00. Održat će se velika humanitarna proslava koju će obilježiti red smijeha, red slavlja te red glazbe.
 

Ovogodišnja proslava rođendana poprimit će humanitarni karakter. Sve prikupljene donacije Radio Sova donirat će Patriciji Glasnović. Kao djevojčica, s 11 godina, slomila je vratnu kralježnicu nespretnim skokom u more. Od tada je nepokretna te nije bilo napretka u njezinu oporavku. Danas, 8 godina kasnije, postoji nova nada. U Zagrebu je otvorena poliklinika koja se bavi ovakvim ozljedama. Mogu joj osposobiti ruke i trup što bi joj uvelike pomoglo da se djelomično osamostali.

​Ulaz je slobodan, ​a donacije se primaju na škrabicu.

Oni koji ne mogu doći 3. veljače u Palach, Patriciji mogu pomoći uplatom na žiro račun HR 3724070003102960711 (OTP Banka).

Uz raznovrsnu ponudu bendova za prijeko potrebnu dozu smijeha u ovo ispitno doba pobrinut će se: Marina Orsag, Marko Petar Orešković, Dragan Simić i Ivan Banović, a od bendova nastupaju: Muhe, Obrazovni program i Accidental One.

Unaprijed hvala svima koji se odazovu i učine cijeli humanitarni rođendan boljim, jačim i većim. Hvala u Patricijino ime i u ime Radio Sove.

Učinimo zajedno Patricijin život lakšim, tek joj je 19 godina.

 
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.