Upozorenje

Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti DOKON

Osnovne informacije o Doktorskoj konferenciji DOKON
Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti, DOKON, godišnje se održava u Rijeci u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Svrha je ovog skupa okupiti doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinijelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja, kao i javno promovirala važnost korištenja rezultata istraživanja za unapređivanje odgojno-obrazovne teorije i prakse.
 
Izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija
Središnja je aktivnost Doktorske konferencije DOKON izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti. Kroz izlaganje znanstveno-istraživačkih radova, doktorandi imaju priliku upoznati javnost sa svojim recentnim istraživanjima i rezultatima. Na skupu su predviđena samo usmena izlaganja. Kroz izlaganje se mogu prezentirati rezultati provedenih istraživanja odnosno prethodna priopćenja. Doktorska konferencija prilika je za razmjenu konstruktivnih povratnih informacija o znanstveno-istraživačkim radovima, ali i mjesto za sklapanje novih znanstvenih suradnji i dogovaranje novih projekata.

 
DOKON 2015.
DOKON 2016.
DOKON 2017.
DOKON 2018.


 

DOKON 2020.

Obavijest o održavanju DOKON 2020. i kratke upute
Predložak za sažetak
Upute za pisanje sažetka


Važniji datumi i kotizacija


Rok za prijavu sažetaka: 20. 3. 2020.
Obavijest o prihvaćanju sažetaka: 3. 4. 2020.
Rok za registraciju/plaćanje kotizacije:  17. 4. 2020.
Datum održavanja doktorske konferencije: 22. 5. 2020.
Kotizacija: 200,00 kuna


Kotizacija

Iznos kotizacije je 200,00 kuna. Kotizacija za sudionike konferencije uključuje pravo sudjelovanja u konferencijskim aktivnostima, konferencijske materijale, osvježenje u pauzama i ručak.
Potvrdu o uplaćenoj kotizaciji zajedno s OIB-om i adresom stanovanja potrebno je poslati e-poštom na adresu dokon.ffri@gmail.com do 17. 4. 2020. Upute za uplatu kotizacije i primjer uplatnice nalazi se u dokumentu „Obavijesti o održavanju DOKON 2020. i kratke upute“.Kontakt: dokon.ffri@gmail.com
 
Organizacijski odbor DOKON 2019.
dr. sc. Bojana Ćulum Ilić
dr. sc. Sofija Vrcelj
dr. sc. Anita Zovko
dr. sc. Siniša Kušić
Nadja Čekolj, mag. paed. et soc.
Zlatka Gregorović Belaić, mag. paed.
Nena Vukelić, mag. psych.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.