Upozorenje

Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti DOKON

Osnovne informacije o Doktorskoj konferenciji DOKON
Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti, DOKON, godišnje se održava u Rijeci u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Svrha je ovog skupa okupiti doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinijelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja, kao i javno promovirala važnost korištenja rezultata istraživanja za unapređivanje odgojno-obrazovne teorije i prakse.
 
Izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija
Središnja je aktivnost Doktorske konferencije DOKON izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti. Kroz izlaganje znanstveno-istraživačkih radova, doktorandi imaju priliku upoznati javnost sa svojim recentnim istraživanjima i rezultatima. Na skupu su predviđena samo usmena izlaganja. Kroz izlaganje se mogu prezentirati rezultati provedenih istraživanja odnosno prethodna priopćenja. Doktorska konferencija prilika je za razmjenu konstruktivnih povratnih informacija o znanstveno-istraživačkim radovima, ali i mjesto za sklapanje novih znanstvenih suradnji i dogovaranje novih projekata.

 
DOKON 2015.
DOKON 2016.
DOKON 2017.
DOKON 2018.


 

DOKON 2019.

Obavijest o održavanju DOKON 2019. i kratke upute
Predložak za sažetak
Upute za pisanje sažetka


Važniji datumi i kotizacija


Rok za prijavu sažetaka: 15. 3. 2019.
Obavijest o prihvaćanju sažetaka: 1. 4. 2019.
Rok za registraciju/plaćanje kotizacije:  12. 4. 2019.
Datum održavanja doktorske konferencije: 17. 5. 2019.
Kotizacija: 200,00 kuna

Svi aktivni i pasivni sudionici trebaju se registrirati (na mail dokon.ffri@gmail.com) najkasnije do 12. 4. 2019. godine.

Kotizacija

Iznos kotizacije je 200,00 kuna. Kotizacija za sudionike konferencije uključuje pravo sudjelovanja u konferencijskim aktivnostima, konferencijske materijale, osvježenje u pauzama i ručak.
Potvrdu o uplaćenoj kotizaciji zajedno s OIB-om i adresom stanovanja potrebno je poslati e-poštom na adresu dokon.ffri@gmail.com do 12. 4. 2019. Upute za uplatu kotizacije i primjer uplatnice nalazi se u dokumentu „Obavijesti o održavanju DOKON 2019. i kratke upute“.
Studenti preddiplomskih i diplomskih studija koji žele prisustvovati konferenciji oslobođeni su plaćanja kotizacije, ali se trebaju registrirati najkasnije do 12. 4. 2019. godine. Studenti poslijediplomskog sveučilišnog doktorskog studija pedagogije na Filozofskom fakultetu u Rijeci ne plaćaju kotizaciju.


Kontakt: dokon.ffri@gmail.com
 
Organizacijski odbor DOKON 2019.
dr. sc. Vesna Kovač
dr. sc. Jasminka Ledić
dr. sc. Siniša Kušić
dr.sc. Iva Buchberger
Nena Vukelić, mag. psych.
Nadja Čekolj, mag. paed. et soc.

 
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.